2020.08.13 Press release

KEBNI STÄRKER LEDARSKAPET FÖR LAND MOBILE

KebNi anställer Erik Wiberg som Managing Director för affärsområdet Land Mobile. Erik Wiberg har omfattande försäljnings- och operationell erfarenhet från satellitkommunikationsbranschen

Kebni stärker ledarskapet genom att rekrytera Erik Wiberg i den nya befattningen som Managing Director för affärsområdet Land Mobile. Land Mobile täcker både “Comms on the Move” som förvärvades tidigare i år från ReQuTech och Satmission solutions.

Erik Wiberg har en mångfaldig och global bakgrund inom telecom- och satcomindustrin. Han har 18 års erfarenhet inom satcombranschen med befattningar inom försäljning, säljstöd och supply chain & logistics management. Hans senaste befattning var Sales & Business Development Director på DataPath International AB och han börjar på KebNi den 16 september 2020.

“Jag är mycket glad över att Erik Wiberg beslutade att komma ombord på KebNi och ta ledarskapet av våra nya förvärv. Erik har gedigen och bevisat erfarenhet inom satellitkommunikationsindustrin och jag är övertygad om att han kommer att hjälpa oss att leda våra nya förvärv till framgång”, säger KebNi VD, Carsten Drachmann.