2020.08.25 Press release

KEBNI HANDLAS NU PÅ NASDAQ FIRST NORTH GROWTH MARKET

KebNi AB (publ) (“KebNi” eller “Företaget”) har idag börjat handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Idag är den första dagen för handel med KebNi på Nasdaq First North Growth Market.

“Vi är stolta över att välkomna KebNi till Nasdaq First North Growth Market, Europas ledande marknad för små och medelstora företag,” sade Adam Kostyál, chef för European Listningar på Nasdaq. “KebNi är ledande inom den allt viktigare satellitkommunikationsindustrin och vi ser fram emot att stödja företaget i dess fortsatta tillväxtresa.”

“På KebNi är vi glada över att uppnå ytterligare en viktig milstolpe i vår tillväxtresa. Vi tror att flytten av vår notering till Nasdaq kommer att ge oss en större plattform med global räckvidd som kan ansluta oss till ett bredare spektrum av investerare. Att vara noterat på Nasdaq ökar också våra kunders förtroende för vårt varumärke och kommer även att hjälpa oss att expandera KebNis globala närvaro. Jag tackar vår ledningsgrupp och våra rådgivare som har arbetat hårt för att uppnå denna viktiga milstolpe.” säger Carsten Drachmann, VD på KebNi

KebNis aktie kommer att fortsätta att handlas under kortnamnet KEBNI med den aktuella ISIN-koden SE0012904803. Bolagets aktieägare behöver inte vidta några åtgärder i samband med noteringsändringen.