2021.05.20 Press release

KEBNI ANSTÄLLER CHIEF COMMERCIAL OFFICER

KebNi anställer Kristian Wallin som Chief Commercial Officer

Stockholm, 20 maj 2021 – KebNi AB (publ) anställer Kristian Wallin som företagets nya Chief Commercial Officer. Kristian är en internationellt etablerad kommersiell ledare med tjugoåriga erfarenheter från försvars- och fordonsindustrin. Senast hade Kristian rollen som Head of Marketing & Sales på Saab Dynamics för segmentet “Ground Based Air Defence and Long Range Precision Systems”. Innan olika befattningar hos Saab arbetade han för Bosch i Sverige och Tyskland mot fordons-OEM.

Torbjörn Saxmo, VD kommenterar “Jag är mycket tacksam för att Kristian har accepterat utmaningen att skapa tillväxt för KebNi. Kristian kommer från den globala scenen, med ett anseende att ha djärva visioner och vara ett föredöme att skapa och avsluta affärsmöjligheter. Han kommer att vara avgörande för vår framgång och jag är övertygad om att han är den rätta personen att leda försäljningsarbetet genom att konsekvent skapa motivation genomsyrande i hela företaget.

“Jag är entusiastiskt över möjligheten att driva KebNi till sin fulla potential som företaget förtjänar. Det finns inga genvägar mer än hårt slit för att ta fram lösningar som kommer att gynna våra kunder och aktieägare. Jag känner att det är brådskande att omedelbart börja bygga en global och kostnadseffektiv försäljningsorganisation med ögonen ute hos marknaderna. Det är avgörande att stärka vår globala närvaro”, säger Kristian Wallin, CCO.

Kristian Wallin tillträder som CCO från och med dagens datum.