2024.02.13 Press release

Inför Kebnis bokslutskommuniké 2023: Ställ din fråga till VD Torbjörn Saxmo

Kebni AB publicerar sin bokslutskommuniké 2023 på fredag den 16 februari 2024. En inspelad rapportpresentation och Q&A med Kebnis VD Torbjörn Saxmo kommer att publiceras samma dag i Kebnis digitala kanaler samt på Youtube-kanalen Penser Play.

Mejla in din fråga:
Det finns nu möjlighet att skicka in frågor till Q&A-segmentet. Mejla din fråga till maya.larsson@kebni.com senast 10.00 den 16:e februari. Skriv ”Q&A” i ämnesraden. Välkommen med din fråga!

 

Om Kebni
Kebni har en lång historia och stor erfarenhet inom Inertial Sensing samt satellitantennlösningar. Företaget, med huvudkontor i Stockholm, är inriktat på att bli en ledande leverantör av tillförlitlig teknik, produkter och lösningar för stabilisering, positionering, navigering och säkerhet. Kebnis produkter och lösningar riktar sig till statliga, militära och kommersiella kunder. Företaget verkar på en global marknad, direkt och genom ett nätverk av återförsäljare.

Kebnis aktie KEBNI B är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission.

www.kebni.com