2016.02.17 Press release

ASTG: Ytterligare strategisk förstärkning

ASTG har idag förmånen att presentera ytterligare en mycket strategisk förstärkning i form av f.d vd Jan Otterling. Jan kommer att börja sitt arbete för ASTG den 22 februari 2016. De huvudsakliga arbetsuppgifterna blir projektledning, dokumentation och specificering av produkter, teknisk säljsupport samt offertarbete. Vi får som vi tidigare kommunicerat en hel del intressanta kundförfrågningar, vilka vi är skyldiga att göra allt vi kan för att omvandla till skarpa affärer.

Vd Andreas Adelgrens kommentar

Jan Otterling känner ASTGs produkter mycket väl efter många år i bolagets tjänst. Under sina sista år fick Jan tyvärr ägna sig åt allt annat än det som är hans profession i en milt sagt kaotisk miljö. När det nya styret tog över den 30 juli 2015 agerade Jan föredömligt och valde själv att skyndsamt tacka nej till all eventuell inblandning i ROSat. Vi ser med stor tillförsikt fram emot den kompetensförstärkning och även avlastning för i synnerhet Thomas Selander som denna värvning kommer att innebära.

 

 

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB

I ASTG ingår det helägda dotterbolaget AIMS AB.

 

ASTG AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserande VSAT antenner för framförallt marina installationer. Bolaget driver dessutom utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMU:er som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm.

För mer information, kontakta: 

Nils Eriksson 070-34 17 486

Olov Widigsson 070-488 48 86

Andreas Adelgren 072-73 74 317                         

Advanced Stabilized Technologies Group AB

Isafjordsgatan 32B, 164 40 Kista, Sverige  

www.astg.se