2015.01.07 Press release

ASTG: AIMS utser Beijing Taihang Age Technology Co. Ltd till distributör i Kina

STOCKHOLM, SVERIGE, 7 januari 2015 – (NGM MTF, ASTG). Advanced Stabilized Technologies Group AB (publ)

AIMS har strax innan jul färdigställt ett distributörsavtal med Beijing Taihang Age Technology Co. Ltd i Kina. Beijing Taihang Age Technology utvecklar system inom simulering och buss-kommunikation med fokus på flyg- och fordonsindustrin.

Beijing Taihang Age Technology har visat ett stort intresse för AIMS produkter och kommer initialt att marknadsföra AIMS FOG IMU för den kinesiska marknaden. AIMS FOG IMU är ur AIMS produktportfölj den produkt som har högst prestanda med fiberoptiska gyron för krävande applikationer.

Om Advanced Stabilized Technologies Group AB (publ)

I ASTG ingår de helägda dotterbolagen C2SAT communications AB, C2SAT Communications Technology AB, C2SAT Asia Pacific (Pte.) Ltd samt AIMS AB.

C2SAT communications AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axliga stabiliserade VSAT antenner för framförallt marina installationer. C2SAT Communications Technology AB, ansvarar för utvecklingsprojekt baserade på C2SATs antennrobot. C2SAT Asia Pacific ansvarar för försäljningen, att bygga upp, koordinera och stödja nätverk av distributörer och service- och installationspartners i Sydostasien, baserat på lokal produktion i Singapore. AIMS AB utvecklar och säljer avancerade tröghetssensorsystem, IMUer som är avsedda för mätning av rörelser i tre dimensioner.

Bolagets säte är i Stockholm. ASTGs aktie är noterad på NGM Nordic MTF med Mangold Fondkommission AB som bolagets mentor och likviditetsgarant (market maker).

För mer information, kontakta: 

Fredrik Nygren, Styrelseordförande, fredrik.nygren@astg.se    

Jan Otterling, VD/CEO, jan.otterling@astg.se 

   

Advanced Stabilized Technologies Group AB (publ)

Isafjordsgatan 32 B, 164 40 Kista, Sverige  

www.astg.se                                 

Tel: 08-705 95 00